Esküvői fotózás

Egy társ kell…

Egy társ kell, egy barát, ki megvéd, ki átölel,
ki megért, és segít, ha vigasz vagy tréfa kell,
de hagyja, hogy éljek,
szabadon, mint a lélek,
mert így vagyok csak én.

A boldogító igenben, a fogadalomban, az esküvői ceremóniában ezernyi üzenet van. Többek között az, hogy megtaláltuk társunkat, életünk párját, akihez millió romantikus séta, beszélgetés, felemelő pillanat, küzdelem, önzetlen, feltétlen szerelem fűz. Addigi életünk megváltozik, és bárki, aki párosunkat megismeri, boldogan hiszi, hogy van egymásra találás, élethosszig tartó ölelés, megértés és házasság.

A Jáde Fotóstúdió esküvői portfolióinak célja, hogy a szeretet örök kötelékének kimondásakor ne csak a külsőségeket ragadja meg, a legfontosabb napon az emberi érzéseket is kreatív módon sikerüljön eljegyzési- és esküvői fotóin megörökítenie.

A Jáde Esküvő Fotózás a jegyespár közös életének kezdetén örökíti meg a pillanat üzenetét. Ezért valamennyi esküvő fotó egy-egy önálló alkotó munka a fotós számára. Kreatív és érzékeny elképzelés alapján, saját tehetsége és az ifjú pár igényei szerint kell a legjobbat alkotnia esküvői fotóin, figyelve arra, hogy az esküvői fotós ne zavarja a rendezvényt.

Olyan esküvői fotóst válasszon, akiben megbízik, aki tisztességesen végzi munkáját, s aki a nagy napon Önért van ott.

Az Esküvő ugyanis az a nap, amikor mindenki egyet akar, amikor mindenki egyre figyel. Az esküvői fotóknak köszönhetően ott és akkor olyan pillanatok születnek, melyek később bármikor visszaköszönhetnek a fotópapíron. Az esküvői fotózás túlmutat a menyegző napján, hiszen eredménye, a várva várt fotók akkor születnek, amikor az élmények emlékké válnak. Igazi, jóleső emlékké, – nemcsak 1 nap, 1 hét, hanem 1 év és 1 évtized múltán is.

Az Esküvői fotózás tehát az egyik legfontosabb pontja az esküvői szervezésnek, a döntésnek, a választásnak. Annak megünnepléséről van szó ugyanis, hogy két szerelmes szív egymásra talált, harmóniájuk az első találkozás óta egyre szorosabbá, nélkülözhetetlenné vált, míg rá nem ébredtek arra, hogy nincs tovább élet a másik nélkül.

Ebben a felfogásban egész másként készül el a jegyespár esküvői albuma, melynek készítésekor minden ötletemet, kreativitásomat annak szolgálatába állíthatom, ami a fotósorozatot nagyszerűvé és kerek egésszé teszi. Amikor a Jáde Fotóstúdió Esküvői portfolióin megnézi munkáimat, tegye fel a következő kérdést önmagának: tud-e ez a fotós jókedvet, könnyed hangulatot teremteni esküvői fotóin, meg tudja-e örökíteni az esküvő fontosságát a képeivel? Ha az esküvő fotósának korábbi portfolióit, albumait nézegeti, alaposan tanulmányozza a nagy csoportképek résztvevőinek arcát, s az azon tükröződő érzelmeket. Ezek az érzelmek, vagy azok hiánya mindent elárul a fotón a fényképészről, az általa keltett hangulatról az adott pillanatban.

Mielőtt letenné a voksot a Jáde Fotóstúdió mellett, nézzen végig legalább két esküvői fotósorozatot az elejétől a végéig. Úgy érezte, mintha Ön is ott lett volna? Döntsön a Jáde mellett, ha Önt is elégedetté tenné esküvői fotóim minősége és hangulata.

Az eljegyzés, az esküvői ceremónia kreatív és érzelmes fotói a Jáde Fotóstúdióval mindig kedvesek maradnak az életben. Ezúton is kívánjuk, hogy sok közös munka
kövesse! Célom, hogy nyugdíjas korban is szeretettel lapozgassák esküvői fotóikat, a gyermekek születésének pillanatait, az ezüst és az aranylakodalmat is!

Baba- és mama fotózás

Élete legszebb pillanatait megismételni mi sem tudjuk, megőrizni viszont igen!
A gyermekvárás, a születés és a csöppség első, felejthetetlen pillanatainak rögzítését nem bízhatjuk a véletlenre. A kismama és pocakfotó, a csecsemő és gyermekfotó, családi és portréfotózás az élet egyszeri és megismételhetetlen pillanatait dokumentálják, ezért fontos a professzionális, időtálló, lélekhez szóló rögzítés. Keressen minket a Jadefoto.hu elérhetőségein, tekintse meg galériáinkat, és kérjen ajánlatot, ha valóban gyönyörű és szívhez szóló baba-mama fotókkal ajándékozná meg magát és szeretteit.

Kismama és pocakfotó

A családi albumokban a ragyogó esküvői fotó sorozatot rövidesen követi a kismama, az újszülött, a csecsemő és a kisgyermek fotósorozat. A kismamafotózás a portrékészítés, a fél-akt fotózás egy különleges esete, amely az áldott állapottal járó rendkívüli szépséget, békességet, bensőségességet hivatott kifejezni. A hétköznapok szürkeségében elég rápillantanunk a képre és az emlékezés színes csillagai beragyogják a teret, az élet újra széppé válik. Nem könnyű a fotózáshoz szükséges bizalmas hangulatot megteremteni, de ha sikerül a kép, az maga lesz a csoda – a természet, a születés csodája. Egyszerre szól a szerelem gyönyörűségéről, az „olyan lesz, mint Te, csak kicsiben” várakozásról és a magasztos pillanat megismételhetetlenségéről. A Jáde fotóstúdió bizalommal teli hangulata és professzionális eszközei garanciát jelentenek a gyorsan tűnő pillanat megragadására. A Baby oldalon néhány – a meghitt pillanatot
időtlenné tévő – képet mutatunk be a Jade fotószalon galériájából.

Újszülött- és csecsemő fotózás

A jó babafotó igen türelmes és gondos előkészítést kíván. A játékosság, a színek kavalkádja és a szülők megnyugtató közelsége segíthet elkapni a kicsi szemek ragyogását és a pillanat varázsát, amely évtizedek múltán is mosolyt fakaszt és könnyeket csillant az emlékezők arcán. Sok tapasztalatot szereztem a babafotózásról két gyönyörű gyermekem fotózása révén, ezért ha úgy érezzük, csak a baba megszokott környezetében, otthonában tudjuk elkészíteni a portrésorozatot az tőlünk elvárt minőségben, javasoljuk és vállaljuk az otthoni fotózást, akár Debrecenben is. Családi fotók egyidejű elkészítésekor jelentős kedvezményt biztosítunk. Albumainkkal a csöppségek fejlődését lépésről-lépésre dokumentáljuk, felejthetetlen élményt szerezve ezzel nekik és az egész családnak.

Baba képeslap

A Jade Fotóstúdió vállalja baba képeslap sorozatok fotózását, nyomdai előkészítését, kivitelezését. Boldog és elégedett lesz a nagyi, ha naponta többször is rápillanthat gyönyörű unokájának képeslapként kapott fotójára. Önnek csak meg kell címeznie és postára adnia, másnap már az egész család osztozik örömükben.
Baba képeslap készítéséről érdeklődjön a Jade Fotóstúdió elérhetőségein.

Mindenkiről lehet érdekes, egyedi és jó képet készíteni! Ha meglátjuk benne a szépséget, megismerjük egyéniségét és olyan viszonyt alakítunk ki vele a fotózás során, hogy tudja és akarja megmutatni a belső harmóniáját, akkor sikerülni fog. Azt gondolom, ez a közös munka a jó divat és portréfotó titka.

Divatfotó – extra ruhák, extra helyszínek

Ez évben két divattervezővel ápolt szoros kapcsolatot a Jade fotóstúdió – Rabócsi Rena és Mészáros Ancsa. Az általuk kézzel készített, kiemelkedő minőségű kollekciók fotózása izgalmas kihívást jelentett számomra. Az extra ruhák fotózásához olyan különleges helyszíneket igyekeztem találni, melyek a körültekintően kiválasztott modellel együtt erősítették a ruhák exkluzivitását. A Haute Couture öltözékek testre, egyéniségre szabott stílusa, adott alkalomhoz illő egyedi szabása, a nemes anyagok, az igényes nőiség komoly inspirációt jelentett számomra.

Modellfotó, portfólió fotózás

Az izgalmas feladatot jelentő designer kollekciók megörökítése mellett idén is sikeresen folytatódott a modell és portfólió fotózás.
A szakmába betörni kívánó modellek életrajza, névjegye és egyben ajánlólevele a portfólió, amely gyakorlatilag egy válogatás legjobb képeikből. E kollekció minősége rendkívül fontos, hiszen a portfóliónak kell elérnie, hogy a modellt behívják próbafotózásra. Profi modellek nem ritkán félévente készítenek új portfóliót – friss hajviseletet, ruhát, sminket, beállításokat használva.
Modelleknek igen fontos a fotózási rutin is: az a felszabadultság, amit a Jade fotóstúdióban jó hangulatban, stressz mentesen szereznek meg. Ilyenkor közösen tudjuk kiválasztani a legelőnyösebb beállításokat, korrigálni a hibákat, majd összeállítani az albumot. A Jade fotóstúdió modellfotózásain szerzett jártasság, illetve a közösen készített minőségi portfólió a modellkarrier záloga lehet.

Divat- és portréfotó a weben

Egyre többen rendelkeznek honlappal, írnak blogot, vagy regisztrálnak különböző társkereső oldalakon. Ezeken a lapokon a jó minőségű portréfotónak hihetetlen jelentősége van – nem érdemes túlexponált, rosszul megvilágított, életlen, vagy rossz képkivágású amatőr képeket feltölteni. Egy egyszerű fényképen a jövőnk múlhat!

Divatfotó, mint ajándék

Ne gondoljuk, hogy csak a hivatásos és amatőr modelleknek fontos a szép portfólió: a Jade fotóstúdióban 2011 egyik legkedveltebb ajándéka volt a barátnőkről, feleségekről készített fotóalbum.
Lehet-e érvényesebb ajándékot adni kedvesünknek, mint egy gyönyörű albumot saját magáról? Az így készült divatfotó album nem csak kedves és örök emlék, de segíthet megerősíteni az önbecsülést és egészséges önbizalmat adhat, ami sok előnyt jelent a mindennapokban.
Felkészülés a divatfotózásra
Divatfotózáshoz, modell portfólióhoz legalább a fotózás előtt egy héttel vegyük fel a kapcsolatot a fotóstúdióval és kövessük az instrukciókat, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Kivörösödött bőrrel, bevágódott pántok nyomával nehéz jó képet készíteni. Fontos a kipihentség, a nyugalom, a jó hangulat is. Ezt elérni minden eszközzel segítünk, hiszen mindkettőnk érdeke a tökéletes munka.

Bezár