Kenéz Ica

A gondolat tökéletes megvalósítása fotókon!

A Jáde fotóstúdióban érzékeny, egyszerű képek várják, az igényes, művészi fotó készítése mellett szenvedélyem a példamutató kiszolgálás. Célom, hogy fotóstúdiómat választó vendégeim olyan jól érezzék magukat, s olyan elégedetten távozzanak, hogy életük további fontos eseményein érezzék, boldog pillanataik fotóihoz be kell avatniuk engem, a fotóst is.

“Erre gondoltam!”, “Ez tetszik!”, “Így szeretem!” – Ugye, jólesik ily módon nyugtázni saját fotóit? A Jáde Fotónál a divat-, a portré-, a családi és gyermekfotózás célja pontosan ez, munkámban kiemelt szerepet kap az esküvői fotózás. Külön hangsúlyt fektetek az Önére is!

A fotósról…

Kenéz Icát megismerni cserfes, laza, egyedi felfedezőút. Amikor a fényképező gépe is vele van, átlényegül az első találkozás, a magánemberből menyasszony, vőlegény, kismama, vagy akár modell válik, megragadni való pillanat, szép tárgy lesz. Pontosan az, amit fotózni kell. Ennél fogva a képet már nemcsak kívülről látja, személyesen is átéli azt az érzelmet, melyet a felvételen érdemes megragadni. Ica a gyermek, a kismama, a feleség, Ilona a nő és anya, Icu a csendes, támogató barát, Kenéz Ica az alázatos fotós a megbízó kívánsága szerint válik azzá, aki a legtöbbet látja az objektív mögött. A sokféleség kavalkádjából egyszerre alkotást nyújt át, amikor albumait átadja nekünk.

A Jáde Fotóstúdió közismert visszafogott, barátságos stílusáról. A legfontosabb mottója meggyőzni az ifjú párt, ez a nap róluk szól és vendégeikről… nem pedig a fényképész egyéni elképzeléseiről!

Nyugodt, barátságos, vicces stílus

Gyakran kapok olyan visszajelzéseket, hogy észre sem vették, hogy ott voltam az esküvőn, míg el nem készültek a képek. Elég tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy a legkevésbé szerepelni vágyókról is úgy készítsek képet, hogy az ne zavarja őket. Azért dolgozom, hogy az Önök esküvőjén minden egyes vendég kényelmesen és kellemesen érezze magát, míg elkészülnek az esküvői fényképek.

A Jáde egyszerű és érzékeny fotóira van szüksége, ha igényes Esküvői fotók, családi képek, céges rendezvények pillanatfelvételei készítésében profi partnert keres. Vállalom egyéni fotó, modell és aktfotók készítését, valamint reklám, katalógus és tárgyfotózást is.

A megyében egyedülállóan kismama pocakfotózást, baba és gyermekfotókat is készítek.

Igény szerint sminkest, fodrászt és stylistot is biztosítok, hogy fotóimon és a kamera előtt mindenki a legjobb formáját hozza. Fotósként nemcsak üzletemben, hanem bármilyen külső helyszínen ügyfeleink rendelkezésére állok, mobil stúdiómmal akár házhoz is megyek.

Nyitott, rugalmas hozzáállással, az újszerű és a konzervatív megoldások összehangolásával az Ön álmait, felszabadult pillanatait alkotom meg fotópapíron!

Ha nem szeretné, hogy az emlék egy amatőr kép miatt megfakuljon, bízza rám, s a Jáde Fotóstúdió garantált minőségben megörökíti Önnek a pillanatot!

 

Bezár